• OMT-Fysioterapia

  OMT-Fysioterapia

 • Fysioterapia

  Fysioterapia

 • Lymfaterapia

  Lymfaterapia

 • Hieronta

  Hieronta
 • 1
 • 2

OMT-Fysioterapia Saukko on osa kotimaista Fysios-ketjua

 

Fysios on uusi kotimainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu 51 toimipistettä 23 paikkakunnalla. Työllistämme noin 350 fysioterapeuttia. Fysios-ketjun liikevaihto on noin 21,5 miljoonaa euroa. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä.

Fysios on perustettu maaliskuussa 2015, jolloin mukaan liittyi seitsemän suomalaista eturivin fysioterapiayritystä. Ketjun pääomistaja on suomalainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. Lisäksi omistajia ovat mukaan lähteneet yrittäjät.

Paikallisesti OMT-Fysioterapia Saukko Oy (Fysios Seinäjoki ja Fysios Ilmajoki) on profiloitunut vahvana osaajana tuki- ja liikuntaelinongelmien hoidossa. Tämän lisäksi laadukaasta palveluvalikoimastamme löytyy osaamista neurologiseen fysioterapiaan, ikääntyneiden fysioterapiaan ja urheilufysioterapiaan.

 

Lue lisää Fysioksesta www.fysios.fi

fysios logo RGB

 

 

 

Monipuolisia palveluita Seinäjoella ja Ilmajoella

 

13450-096OMT-Fysioterapia Saukko on nyt Fysios.

Fysios Seinäjoki ja Fysios Ilmajoki tarjoaa kahdessa toimipisteessä laadukkaita, ammattitaidolla sekä asiantuntemuksella toteutettuja fysioterapiapalveluita. Tarjoamme ainoana laitoksena Seinäjoen ja Ilmajoen alueella OMT-fysioterapiaa. Lisäksi meiltä löytyy erittäin kokeneita fysioterapeutteja ja lymfaterapeutteja sekä nuorempia, huippuammattilaisiksi haluavia tekijöitä.

Toimintamme tärkein tavoite on mahdollisimman hyvä hoitotulos sekä miellyttävä asiakaspalvelu. Hyvä ja laadukas työ takaa sekä asiakkaiden että henkilökunnan viihtyvyyden.

Ylhäällä olevasta PALVELUMME-valikosta löydät tarkemmat kuvaukset keskeisimmistä terapioistamme.

Hoitomme ovat Kela-korvattavia lääkärin lähetteellä. Käytössämme on Kelan suorakorvaussopimus, jolloin haemme puolestasi mahdollisen Kela-korvauksen. Hoitoon voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Tervetuloa Fysiokseen!

 

 

Ota yhteyttäYhteystiedot 

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Fysios Ilmajoen ja Fysios Seinäjoen ajanvaraus palvelee numerossa 010 237 7043.

Mikäli emme vastaa, puhelusi ohjautuu valtakunnalliseen Fysioksen call centeriin, jossa voit hoitaa normaalit ajanvaraukseen liittyvät asiat.

 

Käyntiosoitteemme:

Fysios Seinäjoki
OMT-Fysioterapia Saukko Oy
Vapaudentie 28-30
60100 SEINÄJOKI

Fysios Ilmajoki
OMT-Fysioterapia Saukko Oy
Kauppatie 13
60800 ILMAJOKI

 

 

Yritysesittely

logo fysiosaukko 235pxOMT-Fysioterapia Saukon on perustanut Veli-Matti Saukko vuonna 1982 Ilmajoelle. Pian yritykseen tulivat mukaan Veli-Matin vaimo Liisa sekä yrityksen pitkäaikaisin työntekijä Jukka Hernesniemi. Toiminta laajeni aluksi vuonna 1988 Ilmajoen Koskenkorvalle ja Seinäjoelle vuonna 1995. Henkilökuntamme on hiljalleen kasvanut nykyiseen määrään ja nykyisin toimimme kahdessa toimipisteessä, Ilmajoella ja Seinäjoella.

Vuoden 2013 keväällä yrityksen omistajuussuhteissa tapahtui muutos Veli-Matin ja Liisan myydessä osakkuutensa. Yhtiön uusina omistajina aloittivat Juha ja Armi Pannula.

Vuoden 2015 syksyllä omistajuudessa tapahtui jälleen muutos Juha ja Armi Pannulan myytyä omistuksensa Fysios Group Oy:lle. Fysios Group on uusi suomalainen fysioterapiaketju, joka on perustettu vuonna 2015. Fysioksen pääomistajana on suomalainen pääomasijoitusyhtiö Vaaka Partners. Lisäksi omistajina ovat ketjuun mukaan lähteneet yrittäjät sekä Fysioksen toimiva johto.

OMT-Fysioterapia Saukon palveluksessa on tällä hetkellä 12 fysioterapian ammattilaista. Meillä on pitkäaikainen kokemus ja arvostettu asema fysioterapian asiantuntijana. Pääpaino osaamisessamme on tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa, johon meiltä löytyy vahvaa tietämystä ja paljon koulutusta. Palveluksessamme ovat esimerkiksi kaikki Ilmajoen ja Seinäjoen alueella toimivat OMT-fysioterapeutit. OMT-terapeuttien lisäksi palveluksessamme toimii kokeneita fysioterapian ammattilaisia sekä hieman nuorempia fysioterapeutteja, joilla on halua kehittyä huippuammattilaisiksi.

Palvelutarjontaamme kuuluu lisäksi mm. Kelan vaikeavammaisten kuntoutusta.

Asiakaskuntamme on varsin laaja. Erikoisosaamisemme vuoksi meille tullaan hoitoihin ympäri Etelä-Pohjanmaata ja Pohjanmaata. 

 

 

Suosittelen FysioSaukkoa!Marko Maunuksela

 

"Laulajana ja viihdetaiteilijana minun on huolehdittava siitä, että varsinkaan yläkropan lihakset eivät jumiudu. Pitkät automatkat ja aktiivinen sosiaalinen media kun käyvät yllättävän paljon juuri niska-/hartiaseudun lihaksiin. Olen vuosien myötä oppinut, että kun tulee se ”hädänpäivä”, niin OMT-Saukko pelastaa ja vapauttaa jumiutuneet lihakseni pinteestä. Tutuksi ovat tulleet niin Ilmajoen kuin Seinäjoen yksiköt. Palvelu pelaa ja toiminta on ammattimaista, asiantuntevaa, hyvin joustavaa ja asiakaslähtöistä. He toivottavat aina tervetulleeksi. Sinutkin!"

-marko-

 

Rami Hietaniemi

 

"Huippu-urheilija tarvitsee huippuosaamista myös lihashuoltoon. Kilpailu-urani alussa en tätä vielä oivaltanut. Luulen, että osa vammoista olisi ollut ehkäistävissä, jos harjoittelua olisi tukenut säännöllinen fysioterapia. Treenit ovat kovia, eikä omat venyttelyt ja palauttavat harjoitteet yksistään riitä. Itse olen hyötynyt erityisesti OMT-fysioterapiasta.

OMT-Saukossa palvelu on asiantuntevaa ja osaavaa. Urheilijalle, kuten niin monelle muullekin ennaltaehkäisevä fysioterapia olisi usein vaihtoehtona parempi kuin korjaava. Kiitos, että olette mukana tavoitellessani seuraavaa arvokisamenestystä!"

Rami

 

 

 

Lisää artikkeleita...

 1. Arkisto

Ota yhteyttä

Allaolevalla lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme mahdollisimman pian. Täytäthän kaikki vaaditut kentät.