• OMT-Fysioterapia

  OMT-Fysioterapia

 • Fysioterapia

  Fysioterapia

 • Lymfaterapia

  Lymfaterapia

 • Hieronta

  Hieronta
 • 1
 • 2

SÄHKÖINEN AJANVARAUS

Sähköinen ajanvarauksemme on siirtynyt toimimaan osoitteessa www.fysios.fi

Valitse sieltä kohta HALUAN VARATA AJAN ja valitse toimipaikka mihin haluat varauksesi tehdä. HELPPOA!!

Voit varata edelleen aikoja puhelimitse myös suoraan toimipisteistämme (Ilmajoki 06-4241 200 tai Seinäjoki 06-4219 800)

 

Nyt klikkailemaan Facebookkiin!

 

Käy tykkäämässä meistä Facebookissa. FB-sivumme löytyvät tästä.

Käy samalla tykkäämässä uudesta suomalaisesta fysioterapiaketjusta, Fysioksesta.

Ville Leskelä aloittaa OMT-Fysioterapia Saukko Oy:ssä

Neurologiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti Ville Leskelä aloittaa työt yrityksessämme viikolla 20. Ville omaa vahvaa kokemusta neurologisten potilaiden kuntoutuksesta ja näiltä osin täydentää ja vahvistaa osaamistamme.

Voit varata aikoja fysioterapiaan Villelle tai muille ammattilaisillemme Seinäjoelle numerosta 06-4219 800 tai Ilmajoelle numerosta 06-4241 200.

Lehdistötiedote:
Fysios Group

OMT-Fysioterapia Saukko liittyy valtakunnalliseen Fysios-ketjuun

Keväällä 2015 perustettuun valtakunnalliseen Fysios-ketjuun liittyy nyt mukaan Seinäjoella ja Ilmajoella toimiva OMT-Fysioterapia Saukko Oy. Uusina paikkakuntina Fysiokseen liittyvät lisäksi Imatra, Lappeenranta ja Raasepori. Ouluun ja Joensuuhun saadaan uudet Fysios-toimipisteet. Nyt toteutettavan yrityskaupan jälkeen Fysioksessa on 34 toimipistettä ja 18 paikkakuntaa. Yhtiön työntekijämäärä kasvaa yli kahteen sataan ja liikevaihto lähes 15 miljoonaan euroon. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Tavoitteena on vuoteen 2020 mennessä tuottaa 500 000:lle suomalaiselle enemmän terveitä päiviä.

– Lähdimme mukaan Fysios-ketjuun, jotta pääsemme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Kuulumalla valtakunnallisesti toimivaan yritykseen, saamme voimavaroja oman toimintamme kehittämiseen. Ammatillinen osaamisemme kasvaa entisestään, kun saamme käyttöömme Fysioksen tarjoaman uusimman tiedon ja yhteisen koulutuksen, OMT-fysioterapia Saukon vetäjä Juha Pannula toteaa.

Kolmasosa sairauspoissaoloista johtuu niska- ja selkävaivoista

Etelä-Pohjanmaalla on tällä hetkellä noin 87 000 työllistä. Vuodessa sairauspoissaoloja työntekijälle kertyy tilastojen mukaan keskimäärin 12,7 vuorokautta. Vuositasolla tämä tarkoittaa Etelä-Pohjanmaalla yhteensä yli 1,1 miljoonaa sairauspäivää. Tänäänkin sairauslomalla on joutunut olemaan kaikkiaan lähes 4 500 etelä-pohjanmaalaista. Kolmasosa heistä, eli noin 1 500, on poissa töistä tuki- ja liikuntaelinvaivojen vuoksi. Kokonaisuudessaan Suomessa on sairauslomalla tänäänkin 127 000 ihmistä. Heistä noin 42 000:n poissaolon syy löytyy nimenomaan niska- ja selkävaivoista. Tuki- ja liikuntaelinvaivat ovat myös suurin työkyvyttömyyseläkkeelle siirtymisen syy.

Fysios-ketjun tavoitteena on koko toimialan voimakas kehittäminen. Kuntoutuspalvelujen ohella huomio kiinnitetään ennaltaehkäisevän fysioterapiaan.
– Kolmasosa sairauspoissaoloista liittyy tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Tänäkin aamuna 42 000 suomalaista työntekijää on pakotettu jäämään kotiin. Määrä vastaa esimerkiksi koko Hyvinkään asukaslukua. Yleisimmin vaivat ovat selässä ja niska-hartiaseudulla. Samalla kun kymmenet tuhannet ihmiset voivat huonosti, vaiva tulee kalliiksi yhteiskunnalle ja työnantajille, toteaa Fysios-ketjun perustajaosakas Pasi Syrjä.

Parantuminen taantuu hoitojaksojen välissä

Ennakoiminen, vaivojen varhainen tunnistaminen ja kuntoutus ovat tärkeitä osatekijöitä työssä jaksamisen ja työuran pituuden kannalta. Usein kuntoutuksen akilleenkantapää on, että kuntoutus taantuu hoitojen välillä. Tätä ongelmaa ratkaistaan Fysioksessa muun muassa kehitteillä olevalla eHealth-palvelulla, jonka avulla fysioterapeutti on läsnä siellä, missä ihminen liikkuu.

– Valitettavan usein kotiharjoitteet jäävät tekemättä. Jos näin käy, kuntoutuminen hidastuu, tai jopa taantuu hoitokäyntien välissä. Palvelumme ulottuu kotiin saakka. Huolehdimme siitä, että kotiharjoitteet tulee varmasti tehtyä. Asiakkaan motivoimiseen löytyy useita eri tapoja, erityisesti terveysteknologian puolelta, Syrjä kertoo.

Fysios kehittää koko fysioterapian toimialaa

Lääkärikeskukset ja hoivapalveluyritykset ovat kehittyneet ketjuuntumisen kautta. Fysioterapia toimialana on aikaisemmin jäänyt tämän suuntauksen ulkopuolelle.

Laadukkaiden, monipuolisten ja viimeisintä tutkimustietoa hyödyntävien palvelujen tarjoaminen vaatii henkilöstön aktiivista kouluttamista. Yrittäjävetoisten, pienten fysioterapiayritysten resurssit ovat kuitenkin rajalliset. Valtakunnallisen ketjun myötä saadaan lisää resursseja. Hallinnon ohella synergiaetuja ovat mahdollisuus järjestää yhteistä koulutusta ja lisäksi tarjota parempaa näkyvyyttä asiakkaiden keskuudessa.

– Pienelle yritykselle koulutukseen panostaminen vaatii usein liikaa. Jos koulutuksia ei ole tarjolla omalla paikkakunnalla, kustannukset nousevat kokonaisuudessaan jopa tuhansiin euroihin. Haluamme varmistaa, että koulutus ja ammatillinen kehittyminen eivät jää aika- tai rahapulan varjoon, Syrjä sanoo.

Uusilta paikkakunnilta Fysiokseen liittyvät yritykset ovat Imatran Manuaalinen Terapia Oy, Lappeenrannan Kuntoutus Oy, Länsi-Uudenmaan Fysioterapia Oy Raaseporista ja OMT-Fysioterapia Saukko Oy Seinäjoelta. Ouluun uutena Fysios-yrityksenä mukaan tulee Fysiopalvelu Knuuttila & Sarias Oy ja Joensuusta FysioFix Tmi. Länsi-Uudenmaan Fysioterapian ja Fysiofixin mukaantulo edellyttää lupaehtojen varmistumista. Ketjun suurin omistaja on kotimainen pääomasijoitusyhtiö Vaaka Partners. Ketjuun mukaan liittyvät yrittäjät ovat myös omistajia Fysioksessa. Ketjun johdossa toimivat perustajaosakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä.

Lisätietoja:
Juha Pannula
yrittäjä, OMT-Fysioterapia Saukko Oy
puh.
040 5727033
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pasi Syrjä

perustajaosakas, Fysios

puh. 050 568 1575
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Fysios on uusi kotimainen, valtakunnallisesti toimiva fysioterapiaketju. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Ilmajoella, Imatralla, Joensuussa, Kauniaisissa, Lappeenrannassa, Lahdessa, Lempäälässä, Nokialla, Oulussa, Raaseporissa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Valkeakoskella ja Vantaalla. Fysioksessa työskentelee yli 200 fysioterapia-alan ammattilaista. www.fysios.fi

Vaaka Partners Oy on suomalainen pääomasijoitusyhtiö, joka sijoittaa keskisuurten yritysten yritysjärjestelyihin. Sijoituskohteiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 350 miljoonaa euroa ja työntekijämäärä yhteensä noin 3 000. Esimerkkejä nykyisistä sijoituskohteista ovat digitaalisia palveluja tarjoava Solita, kiinteistönjohtamispalveluja tarjoava Ovenia ja energiahallinta palveluja tarjoava Enegia.

www.vaakapartners.fi

SÄHKÖINEN AJANVARAUS

Olemme ottaneet käyttöön sähköisen ajanvarauksen. Siellä voit selata vapaana olevia aikoja ja tehdä varauksen hoitoon, olit sitten uusi tai vanha asiakas. Ajanvaraamineen vaatii uudelta asiakkaalta rekisteröitymisen.

Huomioithan, että voit edelleen myös tiedustella aikoja myös suoraan puhelimella. Varmimmin saat meidät puhelimitse kiinni maanantaista torstaihin klo 8.00-15.30 ja perjantaisin 8.00-14.00.

Ota yhteyttä

Allaolevalla lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme mahdollisimman pian. Täytäthän kaikki vaaditut kentät.