• OMT-Fysioterapia

  OMT-Fysioterapia

 • Fysioterapia

  Fysioterapia

 • Lymfaterapia

  Lymfaterapia

 • Hieronta

  Hieronta
 • 1
 • 2

Suosittelen FysioSaukkoa!Marko Maunuksela

 

"Laulajana ja viihdetaiteilijana minun on huolehdittava siitä, että varsinkaan yläkropan lihakset eivät jumiudu. Pitkät automatkat ja aktiivinen sosiaalinen media kun käyvät yllättävän paljon juuri niska-/hartiaseudun lihaksiin. Olen vuosien myötä oppinut, että kun tulee se ”hädänpäivä”, niin OMT-Saukko pelastaa ja vapauttaa jumiutuneet lihakseni pinteestä. Tutuksi ovat tulleet niin Ilmajoen kuin Seinäjoen yksiköt. Palvelu pelaa ja toiminta on ammattimaista, asiantuntevaa, hyvin joustavaa ja asiakaslähtöistä. He toivottavat aina tervetulleeksi. Sinutkin!"

-marko-

 

Rami Hietaniemi

 

"Huippu-urheilija tarvitsee huippuosaamista myös lihashuoltoon. Kilpailu-urani alussa en tätä vielä oivaltanut. Luulen, että osa vammoista olisi ollut ehkäistävissä, jos harjoittelua olisi tukenut säännöllinen fysioterapia. Treenit ovat kovia, eikä omat venyttelyt ja palauttavat harjoitteet yksistään riitä. Itse olen hyötynyt erityisesti OMT-fysioterapiasta.

OMT-Saukossa palvelu on asiantuntevaa ja osaavaa. Urheilijalle, kuten niin monelle muullekin ennaltaehkäisevä fysioterapia olisi usein vaihtoehtona parempi kuin korjaava. Kiitos, että olette mukana tavoitellessani seuraavaa arvokisamenestystä!"

Rami

 

 

 

Ota yhteyttä

Allaolevalla lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme mahdollisimman pian. Täytäthän kaikki vaaditut kentät.