• OMT-Fysioterapia

  OMT-Fysioterapia

 • Fysioterapia

  Fysioterapia

 • Lymfaterapia

  Lymfaterapia

 • Hieronta

  Hieronta
 • 1
 • 2

Yritysesittely

logo fysiosaukko 235pxOMT-Fysioterapia Saukon on perustanut Veli-Matti Saukko vuonna 1982 Ilmajoelle. Pian yritykseen tulivat mukaan Veli-Matin vaimo Liisa sekä yrityksen pitkäaikaisin työntekijä Jukka Hernesniemi. Toiminta laajeni aluksi vuonna 1988 Ilmajoen Koskenkorvalle ja Seinäjoelle vuonna 1995. Henkilökuntamme on hiljalleen kasvanut nykyiseen määrään ja nykyisin toimimme kahdessa toimipisteessä, Ilmajoella ja Seinäjoella.

Vuoden 2013 keväällä yrityksen omistajuussuhteissa tapahtui muutos Veli-Matin ja Liisan myydessä osakkuutensa. Yhtiön uusina omistajina aloittivat Juha ja Armi Pannula.

Vuoden 2015 syksyllä omistajuudessa tapahtui jälleen muutos Juha ja Armi Pannulan myytyä omistuksensa Fysios Group Oy:lle. Fysios Group on uusi suomalainen fysioterapiaketju, joka on perustettu vuonna 2015. Fysioksen pääomistajana on suomalainen pääomasijoitusyhtiö Vaaka Partners. Lisäksi omistajina ovat ketjuun mukaan lähteneet yrittäjät sekä Fysioksen toimiva johto.

OMT-Fysioterapia Saukon palveluksessa on tällä hetkellä 12 fysioterapian ammattilaista. Meillä on pitkäaikainen kokemus ja arvostettu asema fysioterapian asiantuntijana. Pääpaino osaamisessamme on tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa, johon meiltä löytyy vahvaa tietämystä ja paljon koulutusta. Palveluksessamme ovat esimerkiksi kaikki Ilmajoen ja Seinäjoen alueella toimivat OMT-fysioterapeutit. OMT-terapeuttien lisäksi palveluksessamme toimii kokeneita fysioterapian ammattilaisia sekä hieman nuorempia fysioterapeutteja, joilla on halua kehittyä huippuammattilaisiksi.

Palvelutarjontaamme kuuluu lisäksi mm. Kelan vaikeavammaisten kuntoutusta.

Asiakaskuntamme on varsin laaja. Erikoisosaamisemme vuoksi meille tullaan hoitoihin ympäri Etelä-Pohjanmaata ja Pohjanmaata. 

 

 

Ota yhteyttä

Allaolevalla lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme mahdollisimman pian. Täytäthän kaikki vaaditut kentät.